صفحه نمایش شما خیلی کوچیکه! از دستگاه با صفحه بزرگ‌تر استفاده کنید.
logo
Doctor page banner

سایت اختصاصی پزشکی

امروزه ایجاد و راه‌اندازی و به طور کلی طراحی وب‌سایت برای تمامی کسب و کارها و برندها و حتی افراد حقیقی و حقوقی لازم و ضروری است و پزشکان نیز از این قاعده مستثنا نیستند. در ادامه توضیحاتی راجب به ویژگی‌های لازم برای وب‌سایت پزشکان خواهید خواند.

اول بذارید به یک سوال جواب بدهیم. یک پزشک، چگونه می تواند در بستر وب فعالیت مفیدی داشته باشد به گونه‌ای که بتواند خود را به خوبی معرفی کند تا باعث پیشرفت کسب و کار خود شود؟ این اتفاق ممکن نیست جز استفاده از متخصصان حوزه وب و بازاریابی دیجیتال. کارشناسان ما در کریپتون، این اتفاق را فراهم کرده‌اند تا با هر شغل و زمینه کسب و کاری بتوانید که در بین رقیبانتان موفق‌تر عمل کنید.

چرا پزشکان به وب سایت احتیاج دارند؟

با گسترش دانش پزشکی و لزوم ثبت اطلاعات دارویی و درمانی، امروزه طراحی سایت پزشکی یک اتفاق مهم است که انجام شدن آن ضروری می‌باشد. پیدایش تکنولوژی‌های نوین و تجهیزات پیشرفته و از طرفی افزایش تعداد بیماران به دلایل مختلف اعم از گسترش شهرنشینی، تغذیه نامناسب و... موجب شده است تا رسیدگی به بیماران سرعت بیشتری بگیرد و لازمه شکوفایی در این حوزه همانند سایر حوزه‌ها بازاریابی دیجیتال و به طور کلی شیوه‌های نوین است، از جمله به کارگیری فضای مجازی و اینترنتی که با طراحی سایت پزشکی می توان این راه را شروع کرد.

طراحی سایت برای مراکز درمانی به چه صورت است؟

مراکز درمانی نظیر درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها حتما نیاز به یک وب سایت پزشکی دارند. این دسته از سایت‌ها باید آدرس، شماره تماس، روزها و ساعات خدمات رسانی، لیست پزشکان و تخصص‌ها و در برخی موارد مقالات و مطالعات پزشکی را در اختیار بیماران قرار دهند. مراجعات حضوری بیمارانی که می‌توان به صورت مجازی آنها را ویزیت کرد به درمانگاه‌ها یا مطب پزشکان نه تنها موجب اتلاف زمان و هزینه بیمار و زمان و انرژی پزشکان می شود بلکه پیامدهای دیگری همچون افزایش ترافیک شهری، بروز اثرات منفی روحی و روانی بیمار در اثر انتظار و... نیز در پی خواهد داشت. اغلب موارد فوق با دسترسی آسان و سریع به یک وب سایت از بین خواهد رفت.

علت نیاز طراحی سایت برای پزشکان معروف چیست؟

شاید برایتان سوال باشد که یک پزشک ماهر که در حوزه خود معروف است و بیماران برای دریافت وقت باید ماه ها انتظار بکشند، هم به وب سایت پزشکی نیاز دارد؟ قطعاً بله! یک پزشک ماهر نیز نیاز دارد تا مطالعات و دانسته‌های جدید در حوزه تخصصی خود را که به صورت مقالات علمی معتبر منتشر می کند، در اختیار بیماران قرار دهد و ارزش و حق امتیاز آن را برای خود محفوظ نگه دارد. همچنین هر چه یک پزشک معروف‌تر باشد، بیماران بیشتری اطلاعاتی نظیر آدرس مطب یا مرکز درمانی، روز و ساعات ویزیت، شماره تلفن مطب و... پزشک مربوطه را در اینترنت جستجو می کنند. یک پزشک ماهر باید نسبت به طراحی وب سایت برای خود اقدام کند. بنابراین از طراحان وب سایت کمک می گیرند.

علت نیاز طراحی سایت برای پزشکان تازه‌کار چیست؟

رشد جمعیت باعث شده که نیاز به تعداد پزشکان بیشتر و بیشتر شود. همچنین امروزه بر خلاف گذشته، تعداد پزشکان بسیار بیشتر شده است. همین موضوع باعث ایجاد نوعی رقابت در میان پزشکان می شود. اما تعداد سرسام آور پزشکان سبب شده است که مردم برای بهبود بیماری های خود به دنبال پزشکان خوب و متخصص باشند. در این حین، پزشکان تازه کار باید که توانمندی های خود را به معرض نمایش درآوردند تا بتوانند اسم و رسم خود را بر سر زبان ها بیاورند. طراحی سایت پزشکی برای پزشکان تازه کار موجب می شود که آنها نه تنها نسبت به معرفی تخصص، رزومه و نیز ارائه مقالات علمی و مطالعات جدید خود بپردازند بلکه با قرار دادن فیچر های مختلف در وب سایت خود نتایج مفیدی نصیب بیماران خواهد گردید.

حالا که با لزوم داشتن وب سایت پزشکان آشنا شدید با ما همراه باشید تا فیچر های یک وبسایت پزشکی خوب را مورد بررسی قرار دهیم:

مهم‌ترین فیچرها و امکانات یک سایت پزشکی خوب چیست؟

مهم ترین فیچر ها و امکانات یک سایت پزشکی خوب چیست؟؟ فیچر‌های زیادی را باید در طراحی سایت پزشکی با توجه به سلیقه و نیاز پزشکان در نظر گرفت و اجرا کرد.یک سایت پزشکی باید بخش‌های متعدد و مختلفی را داشته باشد که این بخش ها باید امکاناتی نظیر نوبت دهی آنلاین، تشکیل پرونده پزشکی الکترونیکی، مقالات و دستاوردهای پزشکی و... را شامل شوند که در ادامه به معرفی هر کدام می پردازیم:

۱- رزومه پزشک: رزومه پزشکان نیز همانند دیگر تخصص ها مثل یک شناسنامه برای تعیین سطح مهارت و توانایی مدیریت کار و مسئولیت پذیری میباشد که در این بخش باید مواردی همچون درجه و تخصص یا فوق تخصص و همچنین سوابق علمی و دانشگاهی و در بعضی از موارد مطالعات و مقالات و افتخارات یک پزشک قرار گیرد.

۲- مقالات و اطلاعات پزشکی: در این بخش میتوان جدیدترین اخبار مربوط به علم پزشکی و مقالاتی در این باره به کاربران ارائه کرد که هم میتوان برای افرادی که سواد پزشکی بالایی ندارند و بیمار شما هستند این مقالات را بصورت ساده و هم میتوان بصورت علمی برای جامعه پزشکی منتشر کرد

۳- سیستم نوبت دهی آنلاین: اگر در وبسایت پزشکی خود یک سیستم نوبت دهی آنلاین را پیاده سازی کنید نه تنها باعث بالا رفتن سرعت و سهولت خدمات رسانی با بیماران میشود بلکه باعث افزایش تعداد بیماران در ساعات روز میشود بدلیل اینکه بیماران میتوانند با دیدن نوبت‌های خالی در برنامه کاری شما نسبت به تضمین امنیت نوبت خود اقدام کنند و با مراجعه در نوبت خود از شلوغی بیش از حد مطب شما جلوگیری کنند

۴- تشکیل پرونده پزشکی الکترونیکی: در این بخش اطلاعات فردی، سوابق بیمار، پروسه درمان بیماری و جزئیات دیگر در پرونده پزشکی بیمار به صورت الکترونیکی در اختیار بیمار قرار دارد تا پزشک بتواند در هر لحظه به آن دسترسی داشته و در صورت لزوم آنرا به پزشک متخصص دیگری ارجاع دهد.

۵- استفاده از عکس و ویدیو: نشان دادن امکانات و دستگاه‌های موجود در مطب یا درمانگاه به زبان فیلم و عکس میتواند حس اعتمادی را در دل بیماران بوجود بیاورد

۶- پرسش و پاسخ‌های متداول: در این بخش بیماران میتوانند با مراجعه به سایت از جواب سوالات رایج مثل بیمه‌های طرف قرارداد یا ساعت کاری مطب و... با خبر شوند و باعث مشغولیت کمتر تلفن مطب به خاطر این دست از سوال ها میشود

نکات مهم در طراحی سایت پزشکان کدامند؟

۱- طراحی رابط کاربری ساده: از آنجایی که وب سایت شما علاوه بر اینکه باید بسیار جامع باشد، باید که کار کردن با آن نیز آسان باشد. نوبت دهی آنلاین باید بسیار ساده و قابل فهم برای بیمار بوده و مطالب منتشر شده در قالب مقالات نیز باید به زبان ساده باشد.

۲- استفاده از سایت‌های داینامیک: همچنین در سایت‌های پزشکی نیاز است محتواها و مطالب یک وب سایت پزشکی توسط خود پزشک یا افراد آگاه به علم پزشکی هرچند وقت یک بار به روز رسانی شود، پس بهتر است که یک سایت پزشکی بصورت داینامیک (پویا) باشد تا پزشک یا تولید کننده محتوای پزشکی بتوانند از طریق پنل ادمین اختصاصی که در اختیارشان قرار می‌گیرد اقدام به انتشار محتواها و مطالب در وب سایت پزشکی مذکور کنند.

۳- بهینه‌سازی برای موبایل (ریسپانسیو): با پیشرفت روزانه تکنولوژی، امروزه بسیاری از کارهای اینترنتی با تلفن همراه صورت می‌گیرد پس عدم سازگاری سایت پزشکی شما با تلفن‌های همراه یک امتیاز منفی نابخشودنی به حساب می‌آید. از این رو توجه به این نکته بسیار حائض اهمیت می‌باشد.

۴- تولید محتوا: در آخر توجه داشته باشید که پس از راه‌اندازی و طراحی وب سایت پزشکی، تولید محتوای این وب سایت‌ها بخشی مهم محسوب می‌شود. اینکه چه مطالبی بر روی وب سایت پزشکان قرار بگیرد، از موارد مهم بعد از طراحی سایت پزشکی است.

حالا چرا کریپتون؟

ما در کریپتون عاشق طراحی سایت های کاربردی هستیم! باور داریم وب سایت باید برای کسب و کارها کسب درآمد کند. ما فقط به فکر کسب درآمد از طریق طراحی سایت نیستیم و باور داریم یک همکاری حرفه‌ای ارزش بالایی دارد. شما با سپردن طراحی سایت خود به تیم کریپتون علاوه بر یک محصول با کیفیت با قیمت مناسب از هاستینگ با کیفیت و رایگان، ثبت دامنه رایگان و پشتیبانی رایگان بسته به پلن انتخابی خود بهره مند می‌شوید.